Vispak, Maza i Klas ponosni sponzori takmičenja EYOF 2019

Kompanije koje su u sastavu AS Holdinga ovim putem žele ukazati na značaj društvene odgovornosti jer je EYOF takmičenjem, talentovanoj omladini i olimpijskim perspektivama

Podržavajući sport i manifestacije od velikog državnog značaja, kompanije Klas, Vispak i AC Food odlučile su da, sa svojim poznatim brendovima, uveličaju ovaj jedinstveni sportski spektakl.

Proteklih mjesec dana organizacioni tim, takmičari i posjetitelji Eyof Press kutka mogu uživati u Vispak espresso kafi, Zlatnoj džezvi, ukusnim Vispak čajevima, Klas toplim sendvičima i Bosanskom lokumu koji će u duhu bosanskohercegovačke tradicije, doprinijeti domaćinskom ugođaju prema gostima iz cijelog svijeta. Ono što svima pruža pravi užitak za sva čula jeste Maza lješnjak namaz koji je za kratko vrijeme našao put do srca potrošača širom BiH.

Kompanije koje su u sastavu AS Holdinga ovim putem žele ukazati na značaj društvene odgovornosti jer je EYOF takmičenjem, talentovanoj omladini i olimpijskim perspektivama, ponudio priliku da se međusobno takmiče na visokom nivou u olimpijskom okruženju već u ranijem uzrastu.

Podijeli na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
LinkedIn