Jubilarna 20. knjižara “Svjetlost” od sada i u sarajevskom naselju Dobrinja

Sarajevsko naselje Dobrinja i ulicu Nurije Pozdreca br. 6 od sada krasi novootvorena knjižara „SVJETLOST“. Ovo je ujedno i jubilarna, 20. knjižara kompanije Svjetlostkomerc d.d., vodećeg bosanskohercegovačkog maloprodajnog lanca specijaliziranog za prodaju školskog pribora, igračaka, edukativnih slikovnica, knjiga, udžbenika, kancelarijskog materijala, gift i putnog programa.

„Uprava i svi uposlenici kompanije Svjetlostkomerc kontinuirano rade na unaprjeđenju poslovanja i širenju maloprodajne mreže, a tome u prilog ide i otvaranje naše jubilarne, 20. knjižare na Dobrinji. Zadovoljstvo nam je istaći da će od sada i stanovnici sarajevskog naselja Dobrinja moći uživati u širokoj lepezi asortimana i pogodnostima kupovine koju nude knjižare „SVJETLOST“. Uvjereni smo da ćemo bogatom ponudom, te uslovima koje pružamo našim vjernim kupcima i u ovom sarajevskom naselju, opravdati status lidera na tržištu. Naglašavamo da se u knjižarama „SVJETLOST“ može vršiti kupovina sa odgođenim plaćanjem, te da na taj način kupcima dajemo priliku da uživaju svjetske trendove uz znatnu olakšicu“ izjavio je Madžid Avdagić direktor kompanije Svjetlostkomerc.

Početak školske godine, osim radosti, novog druženja i novih životnih pobjeda, predstavlja značajnu finansijsku stavku za porodicu SOS Dječija sela BiH. Shodno prethodno navedenom kompanija Svjetlostkomerc d.d., kao društveno odgovorna kompanija, odlučila je obezbijediti dio školskog pribor za osnovce i srednjoškolce. Svako dijete zaslužuje obrazovanje i bezbrižno djetinjstvo. Svjetlostkomerc kroz decenijski dugo poslovanje uvijek je bila dio humanitarnih akcija, te će i u budućnosti odvajati sredstva za najugroženije kategorije društva.

Sa tradicijom dužom od 70 godina Svjetlostkomerc predstavlja sinonim za knjižaru, obrazovanje, nauku i kulturu. Svjetlostkomerc ima potpisane ugovore o distribuciji i prodaji sa svim relevantnim domicilnim i inostranim izdavačkim kućama, autorima knjiga i udžbenika, kao i najpoznatijim svjetskim proizvođačima školskog i kancelarijskog materijala, a distribuira brendove kao što su Staedtler, Junior, Double A, Navigator, Cassa, US Polo, Walker, Duki Daso, Miquelrius itd.
Osim maloprodaje Svjetlostkomerc već treću godinu posluje i u segmentu veleprodaje koja iz godine u godinu bilježi znatan rast.

Novootvorena knjižara „SVJETLOST“ nalazi se u ulici Nurije Pozdreca 6 u sarajevskom naselju Dobrinja.

Podijeli na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
LinkedIn